WERKWIJZE

Tijdens de samenwerking doorlopen we in grote lijnen zes stappen om het maximale uit het project te halen en jouw online doelstellingen te halen. Lees hieronder de stappen die we nemen.

1. ORIËNTATIE 

w

We beginnen met een strategische meeting. Dit kan zowel in levende lijve als via Skype. Tijdens het consult worden wensen, behoeften en verwachtingen blootgelegd om de scope van een mogelijk project in kaart te brengen.

Tijdens het consult vraag ik het hemd van je lijf, ik hoop dat dit wederzijds is. Omdat jij als branche-expert de drijvende kracht achter jouw bedrijf bent wil ik namelijk alles weten over het bedrijf, de mensen die het mogelijk maken, klanten, concurrenten en de markt. Deze informatie speelt een hoofdrol in het bouwen, onderhouden en laten groeien van jouw website en of webshop.

In de volgende stap stuur ik je een online vragenlijst waaruit een voorstel en een eerste concept zal voortvloeien. Pas als alle vragen in de online vragenlijst zijn ingevuld ga ik vrijblijvend aan het werk om een helder voorstel en concept uit te werken.

2. VRAGENLIJST

De online vragenlijst is voor alle betrokkenen een efficiënte en effectieve manier om de benodigde informatie te verzamelen waarop ik een helder voorstel kan afgeven.

Alle basis facetten worden hiermee afgevangen zodat de scope van het project helder is. Ook scheelt het veel tijd en herhaling in een mogelijk latere projectfase.

De vragenlijst wordt via een online formulier ingevuld en naar mijn mailbox verstuurd.

Lees in stap 3 meer over het voorstel en concept die ik uitwerk op basis van het consult en een ingevulde online vragenlijst.

3. VOORSTEL & CONCEPT

Door de antwoorden uit de vragenlijst weet ik o.a. waaraan jouw website aan moet voldoen, hoe je markt eruit ziet, wat de wensen en behoeften zijn en waar je online kansen en uitdagingen liggen. Op basis hiervan werk ik een helder voorstel en concept uit welke via e-mail naar je wordt verstuurd zodat je het rustig door kan lezen en kunt overleggen. 

In het voorstel wordt de scope van het project in uren, kosten, verwachtingen en verantwoordelijkheden beschreven. Het concept geeft een inkijk in het design, de werking, inhoud en gebruikservaring.

Na het doornemen van het voorstel maken we een persoonlijke of online afspraak waarin het voorstel wordt doorgenomen en indien mogelijk wordt aangepast.

Als het voorstel & concept uiteindelijk akkoord is kan het worden omgezet naar een contract die vervolgens getekend kan worden.

4. PROJECT

Omdat investeren in een website of webshop kostbare tijd, zorgvuldig ingeschatte kosten en serieuze verwachtingen met zich mee brengt heb ik een startpagina gemaakt die je voorbereidt op het projectproces. Zo weten alle betrokkenen wie wanneer iets kan verwachten en moet aanleveren.

Denk aan het delen van belangrijke gegevens zoals het logo, de hostinggegevens, login gegevens, afbeeldingen en content. Maar ook via welke cloud software we materiaal delen en hoe we gedurende het project communiceren.

5. GoLive

Na de oplevering van jouw nieuwe website of webshop krijg je voldoende de tijd om alles te controleren. Denk aan de werking, het design, links, etc. Mocht er iets volgens het voorstel en concept niet kloppen; dan wordt het uiteraard kosteloos aangepast en verbeterd.

Dit is voor jou tevens het moment om jouw online avontuur te starten. Gelukkig sta ik je hier in bij met een solide service. Denk o.a. aan een gepersonaliseerde WordPress dashboard inclusief documentatie, uitleg video’s en een next-step pagina. Lees hierover mee in stap 6. 

6. SERVICE

HOE VERDER

 

Nadat je nieuwe website of webshop is opgeleverd krijg je beschikking over een gepersonaliseerde WordPress dashboard met een online video kennisbank en ontvang je een next-step pagina.

Deze informatie bespaart tijd en herhaling, geeft zelfvertrouwen om van start te gaan en stelt je in staat jouw nieuwe WordPress website of webshop maximaal te benutten en te managen alsmede je site veilig te houden en je online aanwezigheid te laten groeien.

Interesse gekregen?

Neem dan contact op volgens de manier die jij het prettigst vindt.

STUUR EEN MAIL

3 + 3 =